Workshop badcape (Bernina Challenge)

subcontent-img-05

Deze workshop wordt gegeven in het kader van de Bernina Challenge en  in samenwerking met naaimachinehandel Van Huissteden in Nieuwegein.

Maak een superleuke badcape voor kinderen, lever hem in in de winkel (je kunt hem natuurlijk weer ophalen als de wedstrijd voorbij is),  en maak bovendien kans op het winnen van een Bernina naaimachine.

Workshop 23 mei

Pinguin-1-1216Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je badcape? Of vind je het gewoon gezellig om samen met anderen aan je eigen individuele badcape te werken? Geef je dan op voor deze workshop. Je leert er o.a. de fijne kneepjes van het appliceren en hoe je randen netjes afwerkt m.b.v. biasband.

Voorbereiding:

Denk van tevoren goed na over wat je wilt gaan maken. Een dier, fruit, fantasiewezen of iets anders… bedenk het maar! Je idee hoeft niet tot in de details uitgewerkt te zijn, maar het is fijn als je al weet welke richting je op wilt. Je neemt namelijk zelf je stof mee, en een kleurkeuze is dus essentieel. Mijn ervaring met werken in een groep, is dat creatieve ideeën vaak meer vorm krijgen, of dat er juist nieuwe ideeën ontstaan. Maak je dus geen zorgen als je nog geen vastomlijnd plan hebt.

Wat moet je meenemen?

– badstof  (140 x 90 cm)
– biasband van 1 cm afgewerkte breedte (6 meter)

DATUM: zaterdag 23 mei

TIJD:  9:30 – 16:00

PRIJS: E 15,- (incl. koffie/thee, lunch en keuze uit verschillende lapjes voor je applicaties)

BERNINA_Challenge_Facebook_1200x627_NL

Rock the needle, wees erbij!

Neem deel aan de Bernina challenge en naai een badcape voor kinderen aan de hand van een basispatroon en de werkbeschrijving. Met een beetje geluk en veel creativiteit win je één van de 100 Bernina naaimachines. Ook bij naaimachinehandel Van Huissteden in Nieuwegein wordt 1 naaimachine weggegeven. Dus heb je nog geen naaimachine, of ben je toe aan een nieuwe? Dit is je kans!

De bedoeling van de wedstrijd “Rock The Needle“ is, dat je een individuele badcape naait, waardoor heel veel verschillende badcapes aan de wedstrijd meedoen. Creativiteit en individualiteit spelen bij deze wedstrijd een grote rol!

Lees hier meer over het verloop van de wedstrijd, en hoe de stemming in zijn werk gaat.

Aanmelden voor deze workshop:
Meld je aan via onderstaand formulier, en je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding via de mail.

<< terug naar Workshops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s